Branches

Wij verzorgen niet alleen diverse hostingoplossingen maar wij leveren ook erg veel maatwerkapplicaties, websites en combinaties hiervan in het kader van een full-service dienstverlening. Hiervoor hebben we zeer ervaren systeembeheerders en softwareontwikkelaars in ons team zodat wij als geheel erg breed inzetbaar zijn en geen probleem uit de weg hoeven te gaan.

Er zijn echter een aantal branches waar wij in de praktijk gewoon veel mee te maken hebben en dat zijn onder andere de volgende branches:

Hosting

Natuurlijk hebben we zelf al sinds 2002 met hosting te maken, maar daarnaast zijn er ook veel collega's die regelmatig onze assistentie inroepen op dit gebied. Dit betreft werkzaamheden zoals het beheer van servers en de inrichting van netwerken, maar ook werkzaamheden waarbij een no-nonsense aanpak en jarenlange ervaring vereist is en die bij de betreffende collega op dat moment gewoon niet aanwezig is. Zelf hosten we met veel plezier de websites van van de overheid en bedrijven uit het MKB, startende ondernemers en ook de particuliere webmaster. Indien u tot deze doelgroep behoort, dan bent u uitermate welkom.

Online marktplaatsen

  • Tweedehands spul
  • Zoekertjesweb.be
  • Aanbodpagina.nl

Het is misschien niet voor de hand liggend om marktplaatsen als een branche te betitelen, maar het is wel een business waar wij redelijk veel ervaring in hebben. Wij verzorgen op dit moment voor een kleine honderd marktplaatsen (voor meer dan 40 verschillende landen!) de volledige hosting, variërend van een enkele server tot complete dedicated vps platformen. Hieronder bevinden zich marktplaatsen met 50.000-100.000 unieke bezoekers per dag maar ook kleinere sites voor de experimenterende ondernemer. De meeste van deze marktplaatsen zijn gebouwd in eigen beheer.

Makelaardij

  • Beckers Bedrijfsmakelaars
  • Rob Dassen Makelaardij

Een aantal van onze klanten is werkzaam in de makelaardij, van particuliere koopwoningen tot bedrijfsmakelaars. Hiervoor verzorgen we de hosting en de ontwikkeling van de benodigde websites.

Productvergelijkers

  • ProductErvaring.NL

Het gebied van prijsvergelijkers, het inlezen van verschillende datafeeds en de verwerking ervan, is een andere tak waarin we actief zijn. Een aantal partijen waar we dan mee te maken hebben zijn o.a. ProductErvaring, GSM Ervaring, Ebay, Kelkoo, M4N, TradeDoubler, TradeTracker en Manheim.

Overige branches

  • CRS Belgium NV

Er zijn een aantal andere branches waarin wij ervaring hebben opgedaan. Dit zijn onder meer lokale (Zuid Limburg) en landelijke overheid (belastingdienst), justitie (Informatietechnologie, Interpol), het bank-, beurs- en verzekeringswezen ( Interpolis, ABN, Rabo, Staalbankiers, e.a.), transport en industrie ( CRS, ProRail ), detachering ( LogicaCMG, zelfstandig ). Het zou te ver gaan om hier een complete lijst te tonen en meer details kunnen wij hier helaas, om begrijpelijke redenen, niet over geven. Wij hopen echter wel dat dit een beeld schept van de professionaliteit en integriteit die u van ons kunt verwachten.